DAN ZA NAS –INSPIRACIJA, MOTIVACIJA I DRUŽENJE ZA MLADE IZ VLADIČINOG HANA I OKOLINE

U Vladičinom Hanu, u Centru za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo, 8.aprila, od 10 do 18 časova održaće se Dan za nas, događaj festivalskog tipa kome mogu prisustvovati svi mladi iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Događaj se organizuje u okviru projekta Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji, koji u saradnji sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije, u okviru Nemačke razvojne saradnje, sprovodi GIZ.

Za sve zainteresovane iz Vranja i Vlasotinca i okoline, obezbeđen je prevoz do Vladičinog Hana. Polazak autobusa iz Vranja je u subotu u 8.00h ispred Sportske hale. Iz Vlasotinca autobus kreće u 9.00h od Knez Petrol benzinske stanice.

Dan za nas u Vladičinom Hanu prvi je u nizu od četiri događaja koji će se održati širom Srbije pod parolom: Sada je na mene red! Cilj ovih događaja je da predstave uspehe mladih i time motivišu i osnaže pripadnike mlade generacije da aktivno rade na realizaciji svojih ideja i uključe se u već postojeće projekte i aktivnosti u njihovom okruženju.