Predškolske ustanove „Pčelica“- Sklapanje i montiranje nameštaja i opreme.

U sklopu implementacije projekta „Jačanje kapaciteta Predškolske ustanove „Pčelica“ u Vladičinom Hanu za pružanje usluga deci i porodicama iz osetljivih društvenih grupa“ izvršena je nabavka nameštaja i opreme za potrebe rada novog objekta predškolske ustanove ,,Pčelica“ u Vladičinom Hanu. U toku su  radovi na sklapanju i montiranju nameštaja i opreme.  

  

            Projekat “ Jačanje kapaciteta Predškolske ustanove „Pčelica“ u Vladičinom Hanu za pružanje usluga deci i porodicama iz osetljivih društvenih grupa “ realizuje Opština Vladičin Han u sklopu realizacije projekta: Inkluzivno predškolske vaspitanje i obrazovanje – ECEC (Inclusive Early Childhood Education and Care) koji sprovodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

            Podrška sprovođenju ovog Projekta obezbeđena je putem grantova dodeljenih u okviru projekta ECEC posredstvom Vlade Republike Srbije sredstvima zajma Svetske banke.

                „Mišljenja izneta ovde odražavaju poglede autora i ne predstavljaju nužno stavove Ministarstva prosvete ili Svetske banke“