HANINFO – Stop nasilju nad ženama!

Povodom uvreda koje je jedan od lidera Saveza za Srbiju, Sergej Trifunović izneo prema novinarkama i ženama uopšte, u prostorijama OO Srpske napredne stranke Vladičin Han održana je konferencija za štampu na kojoj se je oglasila šefica odborničke grupe SNS Vladičin Han i sekretar OO SNS Vladičin Han, Ana Stajković.

Ona je osudila sraman napad na žene u Srbiji, novinarku Srpskog telegrafa Ivanu Žigić i direktorku Studija B Ivanu Vučićević koje je Sergej Trifunović nazvao najpogrdnijim imenima i rekla:
„Nedopustivo je bilo kakvo, pa ni verbalno nasilje nad ženama, a u okviru opozicionog i političkog delovanja bez obzira na nečiju nacionalnu, versku ili političku pripadnost.
Predstavnici Saveza za Srbiju nisu pristojna Srbija i snažno se zalažemo da prestane vređanje i omalovažavanje žena koje pošteno rade svoj posao i zarađuju svoj dinar a pri tome misle drugačije od predstavnika ovog saveza.
Srbija treba da bude moderna moderna zamlja koja svim svojim građanima omogućava da slobodno i mirno žive u njoj, a žene nikako ne smeju biti žrtve i nazivane „kurvama“ zbog toga što ljudi iz ovog saveza žele da tođu na vlast“-rekla je Ana Stajković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *