HANINFO – Danas počinje Sajam turizma

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 22 do 25. februara, na štandu Centra za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo opštine Vladičin Han biće predstavljeni kulturni i prirodni potencijali naše opštine.
Posetioci štanda će imati priliku da se putem brošura, kataloga i flajera, bliže upoznaju sa potencijalima Vladičinog Han i sa kulturnim nasleđem ovog kraja.
Pod sloganom „Odmor te čeka“, ova manifestacija će okupiti više od 1.100 izlagača iz oko 60 zemalja, a po prvi put će se, pored već tradicionalnih gostiju, predstaviti Južnoafrička Republika i Maroko, koji će svojim egzotičnim destinacijama verovatno kupiti sve ljubitelje tropskih predela.
Agencije, hoteli, turistički centri, savezi i organizacije predstaviće svoje ponude turistima koji su u potrazi za najlepšim putovanjima. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom na jednom mestu, ali i da poprilično uštede novca, pošto se najavljuju sajamski popusti od pet do čak 50 odsto.
Istovremeno, uz Sajam turizma odvijaju se još tri srodne manifestacije, Međunarodni sajam vina “Beowine” , Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme “HORECA”, kao i sajam suvenira “Posetite Srbiju”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *