HANINFO – Veliki uspeh dizača tegova iz Vladičinog Hana

Članovi K.D.T. Morava iz Vladičinog Hana koji su nastupili za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Powerliftingu od 16. do 23. septembra u Češkoj, postigli su izuzetne rezultate.
Prvog dana je nastupila Vladana Radonjić i osvojila prvo mesto u svojoj kategoriji. Poslednjeg dana takmičenja su nastupili Aleksandar Stanković u kategoriji „mrtvo dizanje“ koji je podigao 340 kilograma i osvojio prvo mesto i Aleksandar Ilić u disciplini BenchPres koji je podigao 265 kilograma i takođe osvojio prvo mesto.
Treba napomenuti da je na ovom takmičenju učestvovalo oko 700 devojaka i mladića iz celog sveta. Naši takmičari su se za ovo Svetsko prvenstvo pripremali tokom cele godine jer je Powerlifting (Discipline snage) izuzetno naporan i veoma zahtevan sport.
Zbog izuzetnih rezultata koje naši takmičari postižu na međunarodnim takmičenjima imaćemo čast da u našem gradu organizujemo Državno prvenstvo što će ujedno biti sledeće takmičenje na kome će učestvovati predstavnici K.D.T. Morava, koji ovom prilikom žele da izraze zahvalnost Sportskom savezu Opštine Vladičin Han koji im je omogućio nastup u Češkoj.
21979431_1459389544137113_1122294472_n

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *